Masterclass VOEGT-strategie

VOEGT-strategie staat voor; Verbinden, Ontdekken, Erkennen, Groeien en Toepassen. Christoffel Columbus ontdekte Amerika, Thomas Edison was de uitvinder van elektriciteit en Alexander Graham Bell was de uitvinder van de telefoon. Hoe mooi is het om iets te ontdekken waar je het bestaan niet van af weet? Of om iets te ontdekken wat je wel ergens weet maar wat je kan doen transformeren tot een kracht voor jezelf. Middels de “masterclass VOEGT-strategie” ontwikkelt door Raymond Sestig, ga jij een grote ontdekking doen; namelijk jezelf ontdekken!! In deze masterclass komen verschillende elementen naar voren zoals het begrijpen en ontdekken van o.a. jouw bewustzijn en/of belemmerende overtuigingen, durven terug te kijken naar de basis, inzichtelijk maken van verwachtingen en jouw doelen en/of dromen op weg naar succes! Ik ben ervan overtuigd dat ieder persoon, wanneer hij/zij de stap durft te nemen, tot zelfinzicht kan komen en van daaruit je eigen leven kunt creëren!! Kortom: Gooi alle wijsheid die je bezit (vanuit boeken, aangeleerd gedrag van ouders etc.) overboord en durf samen met mij op pad te gaan naar de mooiste zoektocht: het ontdekken van jezelf!! Deze kleine stap terug naar de basis, is een ontzettend grote stap vooruit richting succes. De Masterclass vind plaats op verschillende locaties. (Zie agenda). Je ontvangt tijdens de masterclass een doosje met materialen en leuke herinneringen. De masterclass is inclusief drankjes, lunch en versnaperingen. 

 

Inspiratiesessie VOEGT-strategie

In deze inspiratiesessie verteld Raymond je alles over je bewustzijn. Het onbewuste en bewuste. Wat zijn overtuigingen en hoe kunnen overtuigingen ons belemmeren om ons hart of passie te volgen en te realiseren. Juiste keuzes maken. Leren focussen. Hoe werkt de Pyramide van succes. Contradicties. Wat is pijn en waarom hebben we pijn nodig, zowel fysiek als emotioneel. Wat leren we van negatieve situaties. Hoe kun je je burn-out, depressie, angsten slaapprobleem enz begrijpen, accepteren en loslaten. Kortom; Het managen van je mind, het managen van je eigen keuzes. De inspiratie vind plaats op verschillende locaties. (zie agenda).

Inspiratiesessie over het universum

Dit is een unieke beleving waarin Raymond je kennis laat maken met de 7 lagen van ons bestaan. Samen met Raymond maak je een reis door het universum, waarbij humor en spiritualiteit samen komen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, welke ondersteund worden met praktijkvoorbeelden. Tenslotte krijgen mensen uit het publiek de kans om deze technieken zelf te ervaren en/of in contact te komen met overledenen, Met trots kunnen we zeggen dat dit misschien wel de meest unieke inspiratiesessie van Nederland is. Kijk voor de beschikbare tickets onder het kopje: evenementen.

Persoonlijke sessie

Nieuwsgierig? de VOEGT-strategie kun je ook zelf ervaren doormiddel van een pakket of persoonlijke sessie.

Klik op onderstaande link voor de tarieven;

PRIJSLIJST 2020 raymond sestig