Masterclass Bewustzijn

In deze masterclass maak je de reis van je leven. Je zet een stap terug naar de basis, waardoor je een grote sprong voorwaarts maakt. In kleine groepjes werk je aan jezelf doormiddel van oefeningen, het volgen van een lezing over je bewustzijn, belemmerende overtuigingen, het bereiken van succes enz. De masterclass vind plaats op verschillende locaties. Je ontvang tijdens de masterclass een goodiebag en werkmateriaal. Deze masterclass is inclusief drankjes en een lunch bereidt door een chef-kok die uitsluitende werkt met biologische produkten. 

Inspiratiesessie Mind Management

In deze inspiratiesessie verteld Raymond je alles over je bewustzijn. Het onbewuste en bewuste. Wat zijn overtuigingen en hoe kunnen overtuigingen ons belemmeren om ons hart of passie te volgen en te realiseren. Hoe werkt de Pyramide van succes. Wat is pijn en waarom hebben we pijn nodig, zowel fysiek als emotioneel. Wat leren we van negatieve situaties. Hoe kun je je burn-out, depressie, angsten slaapprobleem enz begrijpen, accepteren en loslaten. Kortom; Het managen van je mind, het managen van je eigen keuzes.

Inspiratiesessie over het universum

Dit is een unieke beleving waarin Raymond je kennis laat maken met de 7 lagen van ons bestaan. Samen met Raymond maak je een reis door het universum, waarbij humor en spiritualiteit samen komen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, welke ondersteund worden met praktijkvoorbeelden. Tenslotte krijgen mensen uit het publiek de kans om deze technieken zelf te ervaren en/of in contact te komen met overledenen, Met trots kunnen we zeggen dat dit misschien wel de meest unieke inspiratiesessie van Nederland is. Kijk voor de beschikbare tickets onder het kopje: evenementen.

Klik op onderstaande link voor de tarieven;

PRIJSLIJST 2020 raymond sestig