Ervaringen

Een avond met Raymond, wij met vier zussen, voor onze moeder die kort geleden is overleden. Raymond begon met informatie over wat hij doet, wat zijn werk is met de Thetahealing. Daarna kregen we uitleg over de fases van de kleurentaart en over de ziel. Heel erg interessant. Verschillende familieleden kwamen naar voren, er kunnen vragen gesteld worden. Bijzonder om mee te maken, maar heel direct en duidelijk is Raymond. We ontvingen ook een cadeau in de vorm van een geschreven kaartje van een dierbare. Er werden verschillende soorten kaarten gelegd met mooie boodschappen. Een avond waarin gehuild/gelachen mag worden. We voelden ons helemaal opgeladen met positieve energie, ook de dagen erna. We willen alle vier graag nog een avond in het komende jaar, omdat je later nog meer vragen hebt of verder wilt leren in de wereld van boven. Raymond, erg bedankt!

Vier zussenVrijdag 6 april 2018

Wij hebben Raymond leren kennen via de vriend van onze dochter.
Raymond was al een keer bij ons geweest, ongeveer 1 jaar geleden.
Een bezoek dat wij toen als heel bijzonder en fijn ervaren hebben.

Nu was het weer tijd voor een afspraak, want onze hond Beau van 3 jaar werd erg ziek en wilde al 1 week niet eten en minimaal drinken en moest alleen maar braken en had diarree.
Na 1 week dagelijks de dierenarts bezocht te hebben, hadden we nog geen resultaat bereikt en zou Beau naar het ziekenhuis moeten voor verdere onderzoeken.
Dus belde ik zaterdag Raymond, maar die zat helaas het gehele weekend in Den Haag om te werken.
Maandagavond kwam Raymond gelukkig en na een hele intensieve behandeling begon ze weer te eten en te drinken: ZO BIJZONDER!!!!!
Vanaf toen is ze weer goed gaan eten en drinken!
Nu bruist ze weer ouderwets van de energie!!

Wij, maar zeker ook Beau, zijn Raymond zeer dankbaar !!
En we zullen in de toekomst zeker weer eens een afspraak maken.

We zullen jullie ook zeker aanbevelen aan een ieder die wil.

En wat hebben jullie ook een mooie website.
Kortom: Bedankt en veel succes samen!

Lieve groetjes,

Familie van Beau

Via via hadden wij het e-mailadres van Raymond gekregen, omdat ons dochtertje van (net 1 jaar) zo

verschrikkelijk slecht sliep. Raymond had gelukkig al heel snel tijd om langs te komen.

Hij wist allerlei dingen te vertellen over de kinderen, die hij nooit kon weten. We hebben met verbazing zitten luisteren wat de kinderen allemaal aan hem hebben ‘doorgegeven’, en hebben Raymond zijn oplossingen meteen ter harte genomen. Ons jongste dochtertje slaapt sindsdien stukken beter, en onze oudste dochter (die elke dag buikpijn had) hebben we sinds die dag niet meer horen klagen over buikpijn. Wat een verademing, we krijgen de positieve energie en de rust weer terug binnen het gezin! Als we in de toekomst ergens tegenaan lopen, maken we meteen een nieuwe afspraak!

Familie van den Nieuwenhuijzen.

Wij hebben Raymond leren kennen via de vriend van onze dochter. Raymond was al een keer bij ons geweest, ongeveer 1 jaar geleden. Een bezoek dat wij toen als heel bijzonder en fijn ervaren hebben. Nu was het weer tijd voor een afspraak, want onze hond Beau van 3 jaar werd erg ziek en wilde al 1 week niet eten en minimaal drinken en moest alleen maar braken en had diarree. Na 1 week dagelijks de dierenarts bezocht te hebben, hadden we nog geen resultaat bereikt en zou Beau naar het ziekenhuis moeten voor verdere onderzoeken. Dus belde ik zaterdag Raymond, maar die zat helaas het gehele weekend in Den Haag om te werken.

Maandagavond kwam Raymond gelukkig en na een hele intensieve behandeling begon ze weer te eten en te drinken: ZO BIJZONDER!!!!! Vanaf toen is ze weer goed gaan eten en drinken! Nu bruist ze weer ouderwets van de energie!!
Wij, maar zeker ook Beau, zijn Raymond zeer dankbaar !!
En we zullen in de toekomst zeker weer eens een afspraak maken.
We zullen jullie ook zeker aanbevelen aan een ieder die wil.

Familie van Opstal.

Ondanks mijn nuchterheid, wat oudere leeftijd en eigenwijsheid ben ik verkocht aan thetahealing. Met name Raymond brengt het op een manier die ik kostelijk vond. Hij is en blijft zichzelf, ondanks de heftigheid van de sessie.

Frans (71 jaar).

Raymond is een tovenaar.

Mijke (6 jaar).

Ik had mijn vooroordeel al klaar, maar een getatoeëerde gast met sneekers was wel het laatste waar ik aan dacht. Top gozer!

David.

Mijn ervaring met Thetahealing is erg positief. Als het gesprek voorbij is voelt het alsof er een last van mijn schouders af valt. Ook heb ik veel aan de tips die ik mee krijg.

Mandy.

Raymond is een paar keer bij ons geweest. Na een sessie voel ik me altijd erg opgeruimd en positief. Het is alsof alle stukjes op z’n plaats vallen.
Ook onze dochter speelt en slaapt dankzij Raymond vrolijk en rustig in haar eigen kamertje. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij andere mensen!

Debralee.

Hanna begeleid onze zoon J (13) al jaren. Ze kan niet alleen goed met hem overweg maar ook met ons. Ze is geduldig, flexibel, ze kijkt naar het niveau van het kind en past daar de activiteiten op aan.

Kortom wij zijn heel tevreden!

Petra.

Ik kende Raymond van vroeger en dacht eerst zien dan geloven. Na één sessie was ik om. Hij heeft zowel mij als mijn vriendin meer inzicht en rust gegeven. Één keer in de zoveel tijd maak ik weer een afspraak, dit maakt mij dan relaxt. Kortom: top gozer!

Joris.

Bijzondere ervaring, D (ons zoontje van bijna 6 maanden) was onrustig bij het naar bed toe gaan. Op advies van Raymond dingen verandert en hij slaapt weer heerlijk door. Ook had ik het idee dat hij wat onrustig werd bij zijn papa. Raymond heeft ons allebei inzicht gegeven en stressvrij ‘gemaakt’, en je kon echt merken aan ons zoontje dat hij veel rustiger werd.
Bijzondere en fijne ervaring, als ik ergens vragen over heb of ik zit ergens mee, dan schakel ik Raymond in voor advies. Super fijn.

T.

Raymond is bij ons geweest omdat onze dochter slaapproblemen had. Ik weet niet hoe Raymond het precies heeft gedaan, maar ze slaapt sindsdien goed!! Dochter S (10jaar): Mama, Raymond kan toveren he?! ‘Jazeker schatje!‘

Jeske.

Zowel Hanna als Raymond hebben in ons gezin heel veel betekend. Mijn zoon is het afgelopen jaar dat Hanna bij ons is, enorm gegroeid. Raymond heeft ons enorm geholpen. Wij zijn daarom erg tevreden met hun begeleiding.

Monique.

Hanna is de liefste begeleider die er is, vraag maar aan mijn zoon!

Silvia.

Al een aantal jaren komt Raymond langs om mij te helpen. Ik merk dat hij erg gegroeid is en dat hij in zijn benadering richting de cliënt neutraal en nuchter is. Ik vind dit erg fijn, dit helpt mij om mijzelf te kunnen zijn en steeds een stapje verder te komen richting het positieve gevoel! Nogmaals erg veel dank daarvoor.

M. (uit Alphen)

Hoi, Wat een prachtige internetsite hebben jullie. Komt helemaal goed met jullie. Veel succes!!!!

Robbert.

Hanna is de beste begeleiding everr.. Ze kan goed samenwerken met mensen en is vooral heel lieff..

L. (uit Dongen)

EVENEMENTEN AGENDA

SCHRIJF JE NU IN EN BESTEL JE TICKET.