Zzp-ers

Voegt werkt samen met een aantal kundige zzp-ers om zo zorg op maat te kunnen aanbieden.

Hanna

Mede-eigenaar, Ambulant hulpverlener

Wat ik belangrijk vind is om niet alleen naar beperkingen of stoornissen te kijken, maar juist samen met het kind / jongere en ouders te kijken waar de kwaliteiten en krachten liggen.
Ik werk niet met een vaste methodiek maar bekijk wat een kind of jongere nodig heeft en sluit daarop aan met de begeleidingsstijl, dit in overleg met ouders. Op basis van vertrouwen en inzicht kun je volgens mijn visie ver komen.
Bij deze zoektocht ondersteun ik dan ook graag!

Ik richt mij voornamelijk op het aansturen van de zzp-ers, aanmeldingen en intakegesprekken, contacten en contracten binnen regio Hart van Brabant en het begeleiden van een aantal gezinnen waarvan kinderen en jongeren met o.a. autisme, adhd en/of hoogsensitiviteit en/of opvoedvragen van ouders.

Inmiddels heeft Voegt zich ontwikkelt tot een mooi bedrijf waarin kundige zzp-ers samenwerken om zorg op maat te kunnen aanbieden.

Raymond-Sestig

Raymond

Mede-eigenaar, coach, thetahealer, inspiratiespreker

Ik ben een nuchtere Brabantse jongen, die via verschillende technieken mensen van alle leeftijden en met allerlei soorten klachten weer op het juiste pad brengt. Verdere info onder het kopje thetahealing of check de evenementenkalender.

Fanny

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Na jaren in de ambulante begeleiding en op een behandelgroep gewerkt te hebben, doe ik eindelijk dat waar ik me 100% goed bij voel! Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik kinderen en jongeren begeleid die beelddenken en/of hooggevoelig zijn. Deze begeleiding is individueel en volledig aangepast op de vraag van het kind en zijn/haar ouder(s). Daarnaast bied ik leerondersteuning, onder andere door middel van de trainingen ‘Ik Leer Leren’ en ‘LEREN LEREN’. Dit doe ik individueel of in groepsverband.

Steeds vaker lopen kinderen en jongeren tegen problemen aan, op school of daarbuiten. Er wordt ook nogal wat verwacht van kinderen in deze maatschappij.
Mijn missie is om ervoor te zorgen dat een kind/ jongere bij zijn gevoel komt en blijft. Daarom begeleid ik kinderen bij dat wat ze lastig vinden en gaan we er samen voor zorgen dat jouw kind weer kan GROEIen EN LACHen.

Wendy

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Ieder kind heeft krachten en talenten maar deze komen niet altijd goed uit de verf omdat ze gehinderd worden door de hectiek van de huidige maatschappij. Er ‘moet’ veel en er ‘ mag’ steeds minder. Ik bied ondersteuning aan kinderen en jongeren die tegen problemen aanlopen op school of daarbuiten door hun autisme, AD(H)D of hechtingsproblematiek.

Tevens bied ik ook opvoedingsondersteuning aan de desbetreffende ouders. Samen bekijk ik met de ouders hoe wij de ontwikkeling van hun kind kunnen bevorderen zodat de eigen opvoedvaardigheden versterkt worden en daarmee de draagkracht wordt vergroot.

Jessica

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Jessica is eigenaresse van haar bedrijf C’est ҫa, waar zij zich richt op creativiteit. Jessica geeft o.a. creatieve cursussen, trainingen en workshops.

Jessica heeft als leer en werkervaringsachtergrond:
- MDGO Agogisch Werk.
- Begeleid zelfstandig wonen.
- Intensief gezinsbegeleiding.

Jessica is een persoon dat graag praktisch te werk gaat en door haar werk- en levenservaring uitermate geschikt is om gezinnen te begeleiden.