Zzp-ers

Voegt werkt samen met een aantal kundige zzp-ers om zo zorg op maat te kunnen aanbieden.

Hanna

Mede-eigenaar, Ambulant hulpverlener

Wat ik belangrijk vind is om niet alleen naar beperkingen of stoornissen te kijken, maar juist samen met het kind / jongere en ouders te kijken waar de kwaliteiten en krachten liggen.
Ik werk niet met een vaste methodiek maar bekijk wat een kind of jongere nodig heeft en sluit daarop aan met de begeleidingsstijl, dit in overleg met ouders. Op basis van vertrouwen en inzicht kun je volgens mijn visie ver komen.
Bij deze zoektocht ondersteun ik dan ook graag!

Ik richt mij voornamelijk op het aansturen van de zzp-ers, aanmeldingen en intakegesprekken, contacten en contracten binnen regio Hart van Brabant en het begeleiden van een aantal gezinnen waarvan kinderen en jongeren met o.a. autisme, adhd en/of hoogsensitiviteit en/of opvoedvragen van ouders.

Inmiddels heeft Voegt zich ontwikkelt tot een mooi bedrijf waarin kundige zzp-ers samenwerken om zorg op maat te kunnen aanbieden.

Raymond-Sestig

Raymond

Mede-eigenaar, VOEGT-strateeg, inspiratiespreker

Ik ben een nuchtere Brabantse jongen, die via verschillende technieken mensen van alle leeftijden en met allerlei soorten klachten weer op het juiste pad brengt. Verdere info onder het kopje specialisaties, VOEGT-strategie of check de evenementenkalender.

Fanny

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Na jaren in de ambulante begeleiding en op een behandelgroep gewerkt te hebben, doe ik eindelijk dat waar ik me 100% goed bij voel! Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik kinderen, jongeren en hun ouders begeleid. Ik heb me gespecialiseerd in Hooggevoeligheid, al dan niet met een Sterke Wil. Deze begeleiding is individueel en volledig aangepast op de vraag van het kind en zijn/haar ouder(s). Daarnaast bied ik leerondersteuning, onder andere door middel van de training ‘Ik Leer Leren’. Dit doe ik individueel of in groepsverband.

Steeds vaker lopen kinderen, jongeren en hun ouders tegen problemen aan, op school, werk of daarbuiten. Er wordt ook nogal wat verwacht ons in deze maatschappij.
Mijn missie is om ervoor te zorgen dat een kind/ jongere bij zijn gevoel komt en blijft en daarbij de ondersteuning van de ouders krijgt die hij verdient. Daarom begeleid ik gezinnen bij dat wat ze lastig vinden en gaan we er samen voor zorgen dat jouw kind weer kan GROEIen EN LACHen.

Samani

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Specialisatie: bewust ouderschap vanuit aware parenting (minder strijd, meer rust en verbinding), slaapcoach.

Heike

Heike

Ambulant hulpverlener, zzp-er

Specialisatie in systemisch werken, autisme en ad(h)d