VISIE

Ieder persoon is een uniek individu met eigen krachten. Wanneer er een diagnose gesteld wordt kan dit een inbreuk zijn op hoe u zich voelt, maar de negatieve gedachten die erbij op kunnen spelen, willen wij graag samen met u naar de achtergrond plaatsen. Beperkingen worden ons opgelegd en we kunnen er mee leren omgaan doormiddel van eigen krachten in te zetten. Hier ondersteunen wij graag bij door samen met u een oriënterend gesprek aan te gaan en vervolgens een zorgplan op te stellen.

Wat wij belangrijk vinden is te kijken vanuit de ogen van het kind/ouder. Ons streven is om dit via korte lijnen en informeel contact te doen. Wij zijn de VOEG die de stenen met elkaar verbindt en de muur verstevigd. Wij willen ons niet blindstaren op zaken die onmogelijk zijn of lijken, maar focussen op de zaken die wel mogelijk zijn. VOEG(T) bestaat uit: Verbinding, Ondersteuning, Enthousiasme, Gezondheid, (Thetahealing).

Missie.

Mede door onze ondersteuning én uw eigen kracht willen we u op weg helpen zich prettiger te voelen in uw leefomgeving en de mooie kanten te leren inzien van uw eventuele beperkingen.

Ieder mag gezien worden binnen deze maatschappij, zo ook u!

EVENEMENTEN AGENDA

SCHRIJF JE NU IN EN BESTEL JE TICKET.