Pakketten

Let op: Door veranderingen in onze werkzaamheden zijn er voorlopig geen pakketten meer beschikbaar.

Gold Traject Zelfontwikkeling voor Management en Directie by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 8 sessies van 3 uur. Datum op aanvraag. Het is een doorlopend en individueel traject verdeeld over verschillende sessies, waarbinnen je gecoacht wordt op werk gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen als de Piramide van Succes, zelf reflectie, bedrijfsdoelstellingen behalen, energie op peil houden en overvloed creëren.
Silver Traject Zelfontwikkeling voor Management en Directie by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 4 sessies van 3 uur. Datum op aanvraag. Het is een doorlopend en individueel traject verdeeld over verschillende sessies, waarbinnen je gecoacht wordt op werk gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen als de Piramide van Succes, zelf reflectie, bedrijfsdoelstellingen behalen, energie op peil houden en overvloed creëren.  
Bronze Traject Zelfontwikkeling voor Management en Directie by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 2 sessies van 3 uur. Datum op aanvraag. Het is een doorlopend en individueel traject verdeeld over verschillende sessies, waarbinnen je gecoacht wordt op werk gerelateerde onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen als de Piramide van Succes, zelf reflectie, bedrijfsdoelstellingen behalen, energie op peil houden en overvloed creëren.
Traject Zelfontwikkeling by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 4 sessies van 2 uur , binnen 12 weken. Datum op aanvraag. Het is een doorlopend en individueel traject verdeeld over 4 sessies waarbinnen je gecoacht wordt op de onderwerpen die naar boven tijdens de readings. Dit kan zowel persoonlijk als werk gerelateerd zijn. Dit traject kent geen beperkingen en is geschikt voor iedereen!
Masterclass by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 1 sessie van 5 uur inclusief lunch en materialen. Datum op aanvraag. In deze sessie krijg je niet alleen een persoonlijke reading van Raymond, maar ga je ook in groepsverband aan het werk met de verschillende thema's die aan bod komen. Een groot voordeel van een groepssessie is de mogelijkheid om na afloop gelijk samen de opgedane informatie te verwerken en te delen. Je kijkt niet alleen maar naar jezelf, maar observeert ook anderen wat weer tot geheel nieuwe inzichten kan leiden.
Burn-out pakket | Privé by Raymond Sestig
Dit pakket bestaat uit 2 sessies van 4 uur inclusief lunch. Via dit traject van 2 sessies heb je de mogelijkheid en de handvatten om je burn-out te overwinnen en ik zet je weer terug op jouw levenspad.

Heeft u vragen over een pakket?
Stuur ons dan een mail met uw vraag wij komen daar spoedig op terug.